Ugrás a fő tartalomhoz
Zalaispa Kehop projekt
Kehop marketing - Zalaispa projekt

Köszöntjük oldalunkon!

ZALAISPA Regionális Hulladékgazdálkodási és Környezetvédelmi nonprofit Zártkörűen Működő Részvénytársaság

A szervező erő

Komfortos életünk hozadéka, hogy a huszonegyedik század elején már olyasmi is természetes a számunkra, amely ezelőtt 50-60 évvel sok-sok háztartásban ismeretlen volt: fürdőszoba, folyóvíz, villany, elektromos árammal működő berendezések, gázfűtés.

Ebbe a sorba illeszthető be a szervezett hulladékszállítás is. Természetes, hogy a háztartásokban, munkahelyeken keletkezett hulladékot kukákba, konténerekbe gyűjtjük, természetes, hogy amikor ezek megtelnek, azt elszállítják.

Természetes, hogy már szelektálunk is, külön gyűjtjük azokat az anyagokat, amelyeket újra lehet hasznosítani Sokakat nem is érdekel igazán, hogy mit történik a képződött hulladékkal, csak az a fontos, hogy a lakókörnyezete tiszta legyen.

Ehhez a tisztasághoz azonban az uniós előírásoknak megfelelő, engedéllyel rendelkező válogatókra, lerakóhelyekre, gépekre, és leginkább az ezek működtetésére képes szervezőerőre van szükség. A Zalaispa Zrt. ezt a korszerű, biztonságos és környezetbarát szervezőerőt jelenti.

A hulladékszállítás és elhelyezés olyan közszolgáltatás, amelyet az önkormányzatok biztosítanak a településük lakói számára, megteremtve a tiszta, élhető környezetet. Közszolgáltatóként ebben vállalunk partnerséget.

Ez a partnerség azonban több egy egyszerű szerződéses viszonynál. Ez a partnerség olyan együttműködés, amelynek alapja a közös akarat, közös cél: tiszta települések, tervezett környezetvédelem, korszerű hulladékkezelés.

Ez a partnerség a tudást, az együtt gondolkodást és az előrelátást is szimbolizálja.

Bali József
elnök-vezérigazgató
ZALAISPA Zrt.